Indsatsstøtteenhed (Frivillige)

Beredskab 4Ks indsatsstøtteenhed består af en gruppe frivillige mænd og kvinder, der stiller sig til rådighed for beredskabet i deres fritid og agere ulønnet. De bliver uddannet på lige fod med det daglige beredskab.

Indsatstøtteenheden består af tre tjenestegrene; Kommunikation, Klima og Logistik. Indsatsstøtteassistenterne primære opgave er at assistere det daglige beredskab ved større, længere eller lomplekse hændelser vedrørende klima, laer/logistik og ledelsesstøtte.

Der kan læses om de tre tjenestegrene i venstre side.

Andre aktiviteter

Indsatsstøtteenheden understøtter, i samarbejde med ungeenheden, lokale arrangementer i kommunerne med førstehjælpsvagter og brandvagter.

Hvis du ønsker at sende en forespørgsel på førstehjælps- og/eller brandvagter kan du kontakte info@beredskab4k.dk

Skal du også være indsatsstøtteassistent?

Som indsatsstøtteassistent i Beredskab 4K skal man ikke have en bestemt uddannelse eller erhverv. Vi sørger for at uddanne dig i forhold til den valgte tjenestegren.

Fælles for alle, er de obligatoriske moduler om beredskabets opbygning og virke, kommunikation og elementære emner for beredskabspersonale.

Kunne du tænkte dig at blive en del af indsatsstøtteenheden kan du kontakte ISE@beredskab4k.dk

For yderligere information omkring job i beredskabet se Bliv Brandmand Nu

Der kan læses mere om indsatsatsstøtteenheden, uddannelse, forventninger mv. i Kataloget for Indsatsstøtteassistenter i Beredskab 4K