Brandsikker Bolig

I Danmark omkommer 50-80 personer i forbindelse med brand hvert år, størstedelen af dem er de svage ældre og andre udsatte grupper. Derfor har Beredskabsstyrelsen, TrygFonden, Kommunernes Landsforening og Danske Beredskaber gået sammen om Brandsikker Bolig, som er et koncept målrettet disse grupper, der er med til at bevirke at ældre borgere kan blive mere robuste i forbindelse med en brand. For dermed at kunne skabe større tryghed blandt de svageste borgere i kommunerne, har Beredskab 4K derfor indført Brandsikker Bolig i Greve og nu snart også i Høje-Taastrup kommune. På sigt forventes disse forebyggende foranstaltninger ligeledes også at omfatte Ishøj og Vallensbæk kommune.

Brandsikker bolig er oprettet ud fra et ønske om at nedbringe antallet af dødsbrande, og for at skabe mere brandsikkerhed for mennesker der har svært ved at tage vare på dem selv. Det bærende element i Brandsikker Bolig er brandforebyggende hjemmebesøg fra os i samarbejde med den kommunale hjemmepleje.

Få mere information ved at se denne video om Brandsikker Bolig, og få gode råd til hvordan du kan forebygge at en brand opstår i dit hjem på Brandsikker boligs hjemmeside

 

For kommunen: Kontaktformular Brandsikker bolig