VI SØGER ENDNU EN KOMMUNE TIL BEREDSKAB 4K 🚒 Da to af vores…

VI SØGER ENDNU EN KOMMUNE TIL BEREDSKAB 4K 🚒

Da to af vores ejer kommuner slår sig sammen er det ikke længere 4 kommuner der ejer Beredskab 4K 😱

Da vi er så glade for vores navn og logo så vi vil være kede af at skulle ændre det, samtidig ville det været dyrt og besværligt at skulle skifte logo på alle vores biler, materiel m.v.

https://www.facebook.com/1820047164896630/posts/3020275058207162/?vh=e

Pernille Beckmann

Breaking News

Jeg har en nyhed som jeg gerne vil dele med jer alle, her under Corona har jeg brugt tiden på at overveje hvordan vi kan drive Greve Kommune endnu mere effektivt og endnu mere smart.

I årene der kommer får vi brug for hver en krone vi kan finde til vores fælles vælfærd, derfor er det nu naturligt at tage næste skridt i den retning.

Vi har besluttet at sammelægge Greve Kommune og Høje-Taastrup Kommune på den måde spare vi mange dobbeltfunktioner væk, super fornuftigt, vi bliver dermed også en kommune der kommer op i en størrelse på over 100.000 indbyggere, vi bliver en stærk “spiller” på det kommunale Danmarkskort.

Jeg vil gerne bruge anledningen til at takke min borgmesterkollega Michael Ziegler, med dig ombord er der altid forkus på samarbejde og gode holdbare løsninger.

Tak til de to byråd i begge kommuner, dejligt i bakker op om vores nye kommune, det er et flot stykke arbejde der er lavet med den nye vision.

Vi fik dog aldrig helt på plads hvem der skal være ny borgmester i
Høje-Grevestrup Kommune, det bliver nu lagt ud til en folkeafsemming i de to kommuner, men vi er blevet enige om at starter med at spørge jer her på facebook.

Hvem syntes du skal være borgmester i vores nye kommune?

Mig eller Michael Ziegler ?

Link til original Facebook post: https://da-dk.facebook.com/beredskab4k/posts/509996910408725